Maak kennis met Support Profs

Bij Support Profs bieden wij uitdagende functies op het gebied van management support, sales support en hr support. Wij richten ons op detachering, werving en selectie en interim functies in heel Nederland.

Support Profs als werkgever

Iedere dag het beste uit jezelf halen en met plezier naar je werk gaan.
Dat is wat wij belangrijk vinden bij Support Profs. Vanuit onze drive en passie stimuleren wij onze support professionals dagelijks het beste uit zichzelf te halen en nieuwe kennis te ontwikkelen. Aan persoonlijke ontwikkeling besteden wij daarom veel aandacht. Als support professional profiteer je van mooie incentives en ontvang je jaarlijks een bovengemiddeld opleidingsbudget zodat je kunt blijven werken aan persoonlijke groei.
Daarnaast organiseren wij kennissessies met inspirerende gastsprekers en netwerkevenementen.

Meer dan alleen werk…

Binnen Support Profs hechten wij waarde aan het opbouwen van een goede relatie met onze professionals. We willen jou echt leren kennen. Daarom organiseren we ook buiten werktijd leuke uitjes. Van varen door de Amsterdamse grachten, eten in een goed restaurant of sportieve activiteiten.

Over ons

Support Profs bemiddelt Support Professionals naar de best passende baan bij het best passende bedrijf. Wij bieden onze professionals intensieve begeleiding en ontwikkelmogelijkheden om relevant te zijn en te blijven op de arbeidsmarkt. Wij doen ons werk dagelijks met veel energie, passie en gedrevenheid en dragen bij aan een carrière met impact.

Missie

Impact maken op de carrière van onze professionals dat is onze missie. Dit doen wij door individuen te bemiddelen naar de best passende baan bij het best passende bedrijf. Wij bieden onze professionals intensieve begeleiding en ontwikkelmogelijkheden om relevant te zijn en te blijven op de arbeidsmarkt.

Wij doen ons werk dagelijks met veel energie, passie en gedrevenheid. Wij dragen bij aan een carrière met impact.

Onze dienstverlening

De rol van een support professional is volop aan het veranderen. Lag in het verleden het accent volledig op uitvoerend werk, nu zien we een flink aantal support professionals een verdiepingsslag maken. De support professionals ontwikkelen zich meer richting een expert/ adviesrol met meer complexe en organisatorische taken. Een uitvoerende medewerker richt zich voornamelijk op de basistaken zoals correspondentie, agendaplanning, notuleren, archiveren. De expert en adviseur verdiepen zich in specifieke domeinen zoals projecten, HR/P&O, OR, marketing en communicatie en verbreden hun competenties.

Detachering

Detacheren leent zich uitstekend wanneer je tijdelijk of mogelijk op termijn vast wil opschalen. De support professional heeft een contract bij Support Profs en wordt tijdelijk ingezet bij jouw organisatie. Onze support professionals hebben ervaring bij diverse opdrachtgevers en zijn door hun ruime ervaring direct in staat de juiste ondersteuning te bieden.

Werving & selectie

Op zoek naar een vaste collega? Met onze werving en selectie dienstverlening maken wij voor jou de perfecte match. Hierbij ontzorgen wij je door het gehele werving en selectie proces over te nemen. Wij selecteren de beste kandidaat op basis van persoonlijkheid, kennis, competenties en motivatie. Je betaalt hiervoor een eenmalige fee.

Interim / ZZP

De vraag naar ZZP-ers zien we toenemen bij onze opdrachtgevers. Zoek je een support professional die je op zzp-basis wil inhuren? Support Profs beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren ZZP-ers.  Zij zijn de besten in hun vakgebied en snel inzetbaar.

Wie zijn uw consultants

Wij maken de match tussen Support Professional en opdrachtgever

Linkedin

Linkedin

Kennismaken?

Heb je vragen over onze dienstverlening, onze support professionals of onze organisatie? Wij helpen je graag. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 – 4019663.

Contactformulier