Introduction

Voor een een IT consultancy organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Personal Assistant (32-40). Ben jij proactief, kan je snel schakelen en breng je structuur en overzicht? Lees dan snel verder!

Function

Wij zoeken een ervaren Personal Assistant die meerdere partners kan ondersteunen. Je bent de oren en ogen van de partners en weet wat er speelt binnen de teams. Jij weet hoe je meerdere complexe agenda’s moet beheren. Je plant meetings en zorgt dat deze goed worden voorbereid. Je boekt reizen en vindt het daarnaast leuk om mee te denken en events te organiseren. Onze opdrachtgever is gevestigd midden in het centrum van Amsterdam. Je komt terecht in een informeel, platte en persoonlijke organisatie.

Requirements

Jij beschikt over: HBO werk en denkniveau 5 jaar relevante ervaring in de rol van assistant Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal goede vaardigheden in Office365

Offer

Deze rol is een geweldige kans voor een energieke, zelfstartende Personal Assistant die graag onderdeel is van een groeiende organisatie. Onze opdrachtgever biedt een jaarcontract en goede overige arbeidsvoorwaarden.