Maak kennis met onze uitdagende functies

Bij Support Profs willen we jou echt leren kennen. Want alleen dan weten we wat jouw wensen zijn, waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Door onze ruime ervaring en uitgebreide kennis van de markt zijn wij in staat voor jou de juiste match te maken en jou te supporten bij verdere ontwikkeling passend bij jouw wensen en ambitie. We support you!

Jij staat centraal

Starter op de arbeidsmarkt? Toe aan een volgende stap of als professional op zoek naar een uitdagende opdracht? Support Profs faciliteert en begeleidt jou in het vinden van een nieuwe uitdaging. Binnen onze organisatie draait het niet alleen om de cijfers, wij zetten jou centraal en werken samen met jou aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Want wij geloven dat we alleen dan kunnen bouwen aan een lange termijn relatie.  Met andere woorden een organisatie die jou support.

Onze vakdomeinen

Wij geloven dat wanneer jij op de juiste plek zit jij maximaal kunt presteren en impact maakt op de werkvloer. Support Profs begeleidt jou graag naar een nieuwe baan binnen de volgende vakdomeinen: management support, sales support en
HR support.

Management support

Als management support professional ben je de oren en ogen van de organisatie en vervul je een zelfstandige, maar ook verantwoordelijke rol. Jij plant, organiseert en ontzorgd. Ondersteunen zit jou in het bloed. Onderstaande functies vallen onder management support.

  • Personal assistant
  • Bestuurssecretaresse
  • Medisch secretaresse
Kennismaken?

Heb je vragen over onze dienstverlening, onze support professionals of onze organisatie? Wij helpen je graag. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 - 401 9663.

Contactformulier