Interim Support Team

Ben jij de Support Professional met de ambitie om op interim basis te werken? Solliciteer dan nu voor het Interim Support Team. In het Interim Support Team heb je de zekerheid van een vaste baan, een goed salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Met ons netwerk van de meest uiteenlopende opdrachtgevers heb je de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven te werken en ervaring op te doen.

 

Ben jij een Management Assistent, Secretaresse, Executive Assistant, HR-Support of een Sales Support medewerker en wil je meer weten over het Interim Support Team? Neem vandaag nog contact of solliciteer via onderstaande knop.

Support Profs heeft mij benaderd voor een nieuwe opdracht bij Schiphol Group.

Vanaf het eerste moment heb ik een goed gevoel gehad bij Support Profs. Ze zijn vriendelijk, communiceren duidelijk en reageren snel. Daarnaast zijn ze heel betrokken bij mij als persoon.

Het draait voor hun niet alleen om mijn CV, maar meer om mij als persoon. Ik kan mezelf zijn en heb door de leuke gesprekken vertrouwen gekregen dat er nog veel mooie opdrachten zullen volgen.

Bedankt Support Profs voor jullie mooie woorden, betrokkenheid en vertrouwen.

Linda Bisschop