Ik ben Tina een enthousiaste, ambitieuze, leergierige, doortastende en oplossings- en resultaatgerichte Virtual Assistant met ruime ervaring binnen de zakelijke dienstverlening, de zorg en de publieke sector. Wat kun je mij toevertrouwen? Complex agendabeheer, hoe complexer, hoe groter de uitdaging, teksten opstellen en redigeren, complete reizen boeken (inclusief vluchten, hotels, visa aanvragen enz.), maar ook voor de zogenaamde ‘simpele’ verzoeken zoals het reserveren van een restaurant en het bestellen van een felicitatieboeketje voor een relatie, kun je mij inschakelen. De taken die jou te veel kostbare tijd kosten en waar ik blij van word.

Ik ben een Virtual Assistant in hart en nieren en ik ben er voor jou, om jou te ontlasten, te ontzorgen en om mij te ontfermen over de backofficetaken van jouw organisatie. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat jij je daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Heb je ondersteuning nodig, dan kun je mij inhuren voor de volgende zaken.

 • Online Support
 • Website beheer
 • Social media beheer
 • Office Support
 • Agendabeheer
 • Mailbeheer
 • Organiseren van events en vergaderingen, inclusief notuleren
 • Het opstellen en redigeren van teksten
 • Digitale archivering
 • Het boeken van zakenreizen
 • Projectondersteuning
 • Overige To Do list werkzaamheden: HR-administratieve werkzaamheden

Wanneer je interesse hebt neem contact op met Support Profs op nummer 088 401 9663.