Vacature HR support medewerker

HR support medewerker

Als HR support medewerker ben jij de spin in het web van de HR afdeling. Jij zorgt ervoor dat alle zaken rondom de arbeidsvoorwaarden, verzuim, scholing e.d. van de medewerkers goed geborgd en inzichtelijk zijn. Wanneer medewerkers vragen hebben over hun arbeidsvoorwaarden kunnen ze altijd bij jou terecht. Jij bent de oren en ogen van de organisatie.

De werkzaamheden

Bij jou staat de interne klant centraal en je streeft naar een kwalitatief hoogwaardige output. Dat jouw collega (de interne klant) een prettige service beleeft en dat wij processen goed hebben geborgd, vind je dus heel belangrijk en dat kun jij ook goed. Jij bent proactief en doet verbeter voorstellen om de kwaliteit te verhogen en om processen efficiënter in te richten. Concrete taken bestaan daarnaast uit:

 • Het leveren van eerste lijn support aan managers en medewerkers en het begeleiden van HR medewerkers in allerlei HR gerelateerde vragen (bijvoorbeeld vragen over geldende arbeidsvoorwaarden of de CAO)
 • Het toepassen van HR beleid en bijbehorende wet- en regelgeving
 • Het beheren en uitvoeren van (werk)processen het HR systeem. Denk hierbij aan het verwerken van een indiensttreding, ontslag, ouderschapsverlof en het opstellen van arbeidsovereenkomsten
 • Het professionaliseren en optimaliseren van (werk)processen tussen de HR afdeling en de andere afdelingen

Wat vragen we van jou

Je vindt het belangrijk om samen te werken als team, maar bent daarnaast een zelfstandige werker

 • Minimaal een afgeronde relevante MBO opleiding niveau 4
 • Ruime ervaring met personeelsinformatiesystemen
 • Bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie
 • Goede communicatieve- en schriftelijke vaardigheden
 • Accuraat, flexibel, integer, teamplayer en een dienstverlenende instelling

Support Profs als werkgever

Bij Support Profs kun je met de inzet van je talenten en expertise bij diverse opdrachtgevers werken. Hierdoor leer je niet alleen van je collega’s op de werkvloer, maar ook van je Support Profs collega’s die werkzaam zijn bij andere opdrachtgevers. Wij organiseren namelijk kennissessies en leuke uitjes waar jij je Support Profs collega’s beter leert kennen en je netwerk verbreed. Andere voordelen van werken voor Support Profs zijn:

 • Een marktconform salaris maar dan iets beter
 • Een interessante bonusregeling voor elke functie
 • Individuele begeleiding door jouw consultant

Wil jij direct in dienst bij een van onze opdrachtgevers dan helpen wij jou daar ook bij.

We Support You!

Solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie of wil je graag solliciteren? Neem gerust contact met ons op via 085 - 401 9663 of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Upload hier uw cv (optioneel)  Kennismaken?

  Heb je vragen over onze dienstverlening, onze support professionals of onze organisatie? Wij helpen je graag. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 - 401 9663.

  Contactformulier