Vacature management assistant Amsterdam

Management assistant Amsterdam

Voor een wereldwijd opererende leverancier in duurzaamheidsoplossingen zijn wij voor een van de managing directors op zoek naar een ervaren Management Assistant. Deze snelgroeiende organisatie is gevestigd in een prachtig kantoor op de Amsterdamse Zuidas.

 

De werkzaamheden

In de rol van Management Assistant ben je ondersteunend aan de Managing Director en zijn team. Je beheert de agenda, maakt presentaties, boekt zakenreizen en verwerkt onkosten en facturen. In deze internationale organisatie werken mensen uit meer dan 50 verschillende landen, de voertaal is dan ook Engels.

Wat vragen we van jou

Je bent een ervaren Executive Assistant of Management Assistant en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Je hebt ervaring in een internationale omgeving en het lijkt je leuk om mee te groeien in een dynamische organisatie.

Jij bent iemand met:

 • Zeer goede beheersing van de Engelse taal
 • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, flexibel en proactief
 • HBO werk- en denkniveau
 • Structuur

  Support Profs als werkgever

  Bij Support Profs kun je met de inzet van je talenten en expertise bij diverse opdrachtgevers werken. Hierdoor leer je niet alleen van je collega’s op de werkvloer, maar ook van je Support Profs collega’s die werkzaam zijn bij andere opdrachtgevers. Wij organiseren namelijk kennissessies en leuke uitjes waar jij je Support Profs collega’s beter leert kennen en je netwerk verbreed. Andere voordelen van werken voor Support Profs zijn:

  • Een marktconform salaris maar dan iets beter
  • Een interessante bonusregeling voor elke functie
  • Individuele begeleiding door jouw consultant

  Wil jij direct in dienst bij een van onze opdrachtgevers dan helpen wij jou daar ook bij.

  We Support You!

  Solliciteren?

  Wil je meer informatie over deze functie of wil je graag solliciteren? Neem gerust contact met ons op via 085 - 401 9663 of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

   Hoe heeft u ons gevonden?

   Upload hier uw cv (optioneel)   Kennismaken?

   Heb je vragen over onze dienstverlening, onze support professionals of onze organisatie? Wij helpen je graag. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 - 401 9663.

   Contactformulier