Virtual Assistants

Ben jij als ondernemer te veel tijd kwijt aan administratieve zaken zoals het beantwoorden van e-mails, plannen van afspraken, social media of CRM? Denk dan eens aan het inhuren van een virtual assistant. 
Al vanaf 4 uur per week kunnen zij je ontzorgen zodat jij je kunt focussen op de core business. De virtual assistant werkt vanuit huis en is flexibel inzetbaar. 
De virtual assistants binnen ons netwerk zijn ervaren, hebben allemaal hun eigen kwaliteiten en werken zelfstandig. Interesse in meer informatie? Neem contact met ons op

Stefan Colin

Mijn naam is Stefan. Mijn persoonlijkheid omvat een rijke mix van veelzijdigheid, creativiteit en een sterke drive om anderen van dienst te zijn. Mijn plezier vind ik in het scheppen van nieuwe dingen, vooral op grafisch gebied, en multidisciplinair ondersteunen van zowel individuen als organisaties. Voor mij draait succes om een waardevolle impact te hebben op anderen.

Lees meer

Darius Winters

Ik ben Darius Winters. Geboren en getogen Delftenaar. Reiziger, skateboarder en groot liefhebber van zo’n beetje alles wat muziek voortbrengt. Mijn identiteit als VA staat in het teken van dienstbaarheid, functionaliteit, zorgzaamheid en creativiteit. Ik ontzorg ondernemers, MKB’ers en gevestigde organisaties op gebied van administratie, organisatie en uitstraling.

Lees meer

Marelva Rodrigues

Ik ben Marelva Rodrigues en ik ben een vrolijke en flexibele Virtual Assistant met ruime werkervaring bij verschillende organisaties. Ik ben een online management ondersteuner op zowel secretarieel als administratief gebied en ontzorg opdrachtgevers door o.a. hun agenda, e-mail en andere office werkzaamheden uit handen te nemen.

Lees meer

 

Tina de Keyzer

Ik ben Tina een enthousiaste, ambitieuze, leergierige, doortastende en oplossings- en resultaatgerichte Virtual Assistant met ruime ervaring binnen de zakelijke dienstverlening, de zorg en de publieke sector. Wat kun je mij toevertrouwen? Complex agendabeheer, hoe complexer, hoe groter de uitdaging, teksten opstellen en redigeren, complete reizen boeken (inclusief vluchten, hotels, visa aanvragen enz.), maar ook voor de zogenaamde ‘simpele’ verzoeken zoals het reserveren van een restaurant en het bestellen van een felicitatieboeketje voor een relatie, kun je mij inschakelen. De taken die jou te veel kostbare tijd kosten en waar ik blij van word.

Lees meer

 

Jessica van der Slot

Mijn naam is Jessica. Ik ben te omschrijven als open, vriendelijk en warm met oprechte aandacht voor de mens. Na diverse werkervaring te hebben opgedaan heb ik in 2021 een start gemaakt als virtual assistant. Een rol die mij zeer goed past. Ik ben creatief, organisatorisch sterk en dienstverlenend. Ik word blij van een ander ontzorgen.

Lees meer

 

 

Kennismaken?

Heb je vragen over onze dienstverlening, onze support professionals of onze organisatie? Wij helpen je graag. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 – 4019663.

Contactformulier